ja antoisaa arkea taas edessä. Syysvapaan aikana olen ehtinyt miettiä, minkälaisia pusseja, pussukoita, kasseja ja laukkuja te tarvitsettekaan. Jokainen nainen tarvitsee ainakin pieniä pusseja lääkkeille, meikeille, kynsilakoille, menkkatöpsyköille, muistitikuille, kuulokkeille, piuhoille, puhelimelle, rahoille, koruille ja muille arvotavaroille. Siihen tarpeeseen syntyivät pienet pussit..

Sen lisäksi tarvitaan vyölaukkuja, ”kaulapusseja” ja postilaukkuja erinäisiin toimiin. Työhön, vapaa-aikaan, harrastuksiin,

joihin tarvitaan myös isompia kasseja. Minä käytän niitä uimakamakasseina, treenikasseina, kauppakasseina. Kaikissa isoissa kasseissa on lisäksi vetoketjullinen pikkutasku arvotavaran säilyttämiseen. Kätevää.

Näiden lisäksi olen määrittänyt tarpeen pussille, johon mahtuu joogamatto ja siinä hommassa tarvittavat kamat. Että ei nää tarpeet varmaan ihan heti lopu… eikä kangaskaan :), jota juuri sain tehtaalta 18 metriä (toki sitä olen tässä jo pilpustanut menemään :)).

Teidän toiveidenne mukaan teen kaikkea mahdollista myös niihin tarpeisiin, joita teillä on!! Ollaanhan kuulolla!